Erdei gyümölcsös amaránt puding

Az amaránt magas magnézium és vas tartalma teszi nagyon egészségessé ezt az erdei gyümölcsös pudingot. Ráadásul egyszerű elkészítése miatt perceken belül tálalhatjuk ezt az ízletes harapnivalót.

amarant_7

Hozzávalók:

70g Amaránt
2 pohár almalé
1 citrom héja
1 rúd fahéj
2 pohárnyi erdei gyümölcs
2 evőkanál agavé léa

Egy közepes méretű serpenyőben forraljuk fel az almalevet, citromhéjat, fahéj rudat és az amarántot. Amint elkezd forrni a serpenyő tartalma, csökkentsük a hőmérsékletet és hagyjuk lassú tűzön főni 10 percet. Ezután távolítsuk el a fahéj rudat és keverjük bele az erdei gyümölcsöket és agavét. Kis tányérokba tálaljuk tetszés szerint melegen vagy hidegen és kész is van a puding.